Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
Ż2 4TŻ Zas.żyw
|
Ż2 2TŻ Wyp tech za
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
|
|
3 |
9:40-10:25 |
|
Ż2 2TŻ Wyp tech za
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
|
|
4 |
10:30-11:15 |
|
Ż2 3TŻ-3/3 pr ob konsu
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ-1/4 prac. gastr
|
Ż7 4TŻ org.prod ius
|
5 |
11:30-12:15 |
|
Ż2 3TŻ-3/3 pr ob konsu
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ-1/4 prac. gastr
|
Ż7 4TŻ Usł. gastron
|
6 |
12:20-13:05 |
|
Ż2 4TŻ-1/2 pr ob konsu
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ-1/4 prac. gastr
|
Ż2 2TŻ Zas.żyw
|
7 |
13:10-13:55 |
|
Ż2 4TŻ-1/2 pr ob konsu
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ-1/4 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ org.prod ius
|
8 |
14:00-14:45 |
|
Ż2 4TŻ-1/2 pr ob konsu
|
Ż2 2TŻ-1/3 prac. gastr
|
Ż2 3TŻ-1/4 prac. gastr
|
Ż2 2TŻ Zas.żyw
|
|